АР 156 1,8 ТС 97 год
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предно стъкло,колко пари е ?
Collapse
X
-
Аз сложих ново на ХУГ, вече над година никакви проблеми...мн съм доволен...втора тъка трудно ще намериш запазено.
Цената мисля беше някъде около 130-50 лв с монтажа...това по памет...не помня... За мен по добрият вариант е ново...оригинално ново намерих на цена от над 400лва втора ръка не си заслужава по мое мнение...освен ако не е перфектно!
sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
140 ми излезе с монтажа предния джам след отварянето на предния капак...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ново оригинално от 2-те оригинални марки Сплинтекс и Пилкингтън 180лв/190лв с тъмна лента-сенник горе с монтаж, европейско Сейнт Гобейн или Японско (не му полня името) пак е на 180лв, китайско хубаво фуяо - FY Grup(по нищо не отстъпва на европейските, новите опели, шевролет, форд са с такова) е към 140лв. Другите китайски и турски боклуци не си заслужават. Ако искаш подробности за фирмата - на лични да не правим реклама
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеТова оригиналното за 180лв е правено най-вероятно в Турция...провери цените навсякъде за тях!
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение140 ми излезе с монтажа предния джам след отварянето на предния капак....
Имаше една такава тема, на някой също му се беше отворило и прочее, имаше някакви контрамерки там, ама не знам, дали някои тук прави такиваAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment